Με αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Όροι και Προϋποθέσεις

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα omnisarte.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα εταιρείας omnisarte– Σταματοπούλου Όλγα  (ΑΦΜ:999999999, ΔΟΥ: Ορεστιάδας) και έχει έδρα στην Αγίων Θεοδώρων 128, 68200, Ορεστιάδα,΄Εβρος, Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στο: +30 6949 502048.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων:

  • Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  • Η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα
  • Τον αριθμό τηλεφώνου σας
  • Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Σε περίπτωση επιλογής εξόφλησης με κάρτα, τα στοιχεία της κάρτας σας θα ζητηθούν επίσης. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν καταγράφεται στη βάση μας.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας, μπορεί να το κάνει στέλνοντάς μας ένα email με αυτήν την αίτηση. Αν παρόλα αυτά έχει καταχωρηθεί παραγγελία στο λογαριασμό, αυτός θα μείνει καταγεγραμμένος στη βάση δεδομένων μας για τήρηση βιβλίων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι στην διάθεσή σας ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας και επιλέγοντας το αντίστοιχο προϊόν. Αν για κάποιο λόγο δεν βρείτε την πληροφορία που ψάχνετε, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικός.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας, θα ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά και μόνο εφόσον συμφωνείτε θα επιβεβαιώνουμε την παραγγελία.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να μας αποσταλεί e-mail με την αίτηση ακύρωσης. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διατίθενται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

1. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro.

p1-Visa p2-Mcard p3-Maestro

2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ισχύει για αγορές μόνο εντός Ελλάδος.

3. Με τραπεζική κατάθεση.

4. Με κρυπτονομίσματα bitcoin

bitcoinfull

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Simplify Commerce από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

simplify commerce logo  ​ 

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ACS courier, της Γενικής Ταχυδρoμικής ή μέσω ΕΛΤΑ courier. Οι αποστολές γίνονται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Τυπικά εάν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 12:00 αποστέλεται αφθ’ημερών. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα ή έλλειψη προϊόντος θα ενημερώνεστε για την πιθανή καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας.

Κόστος Μεταφορικών:

Για αγορές έως 89,99€ κόστος μεταφορικών 4€, ή 4,5€ για δυσπρόσιτες περιοχές. Από 90€ και πάνω Δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.

Εάν μετά τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού η τελική αξία της παραγγελίας πέσει κάτω από την τιμή δωρεάν μεταφορικών τότε το κόστος μεταφορικών ισχύει κανονικά και υπολογίζεται κατά την αποστολή.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν είναι οι τελικές, με επιφύλαξη του δικαιώματός μας να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές.

ΧΡΗΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ

Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν λειτουργούν συνδυαστικά και ισχύουν για κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας μέσω του καλαθιού αγορών.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών της αρχικής αποστολής. Παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail πρωτίστως.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, θα σας επιστραφεί το ποσό με την πραγματική αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε εντός 3 ημερών.

Τα προϊόντα προς επιστροφή γίνονται δεκτά μόνο μέσω των ACS courier ή Γενικής Ταχυδρομικής.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σε φόρμα κάνουμε αλλαγή του προϊόντος μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος των μεταφορικών.

Για να είναι δυνατή η αλλαγή, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, συσκευασία, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια τους .

ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ανανεώνουμε τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνουμε δε την υποχρέωση να ενημερώνουμε το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.